O imagine premium pentru afacerea ta

WP Agency este o agenție de proiectare și dezvoltare web axată pe platforma WordPress, întreținere și soluționare de probleme WordPress. Suntem creatori de site-uri de prezentare și magazine online ce imbina tehnologia cu designul pentru a oferi o imagine premium afacerii tale.

Servicii

Toate functionalitățile de care ai nevoie intr-un design modern creat cu tehnologie de ultimă oră

MODULE CUSTOM

Dezvoltăm module și pluginuri personalizate pentru WordPress. Pentru dezvoltarea modulelor și a pluginurilor, folosim ACF.

WEB DESIGN & DEV

Dezvoltăm site-uri web cu un design personalizat compatibil cu orice versiune de dispozitiv sau wordpress. Integrare cu WooCommerce & LMS.

WP ROCKET

Îmbunătățim viteza site-ului dvs. prin pluginul WP Rocket, cel mai bun plugin pentru îmbunătățirea vitezei de încărcare a site-ului.

SECURITATE SPORITĂ

Îmbunătățim securitatea site-ului prin implementarea modulului SUCURI și a altor tehnologii.

PROTECȚIE WEBSITE

Integrăm soluții pentru protecția site-ului. Protejarea site-ului prin backupuri săptămânale folosind BACKUP BUDDY.

SEO

Oferim servicii complete de optimizare seo. Folosim și integrăm cel mai bun și folosit plugin pentru SEO, SEO de Yoast, setare completă.

Site-uri sigure, care arată bine și se mișcă bine

Indiferent că e vorba despre un site de business, un site de hobby, un magazin online, un site cu functionalitati complexe sau o aplicatie Worpress, noi le facem sa fie sigure, să arate bine pe orice dispozitiv, să fie ușor de navigat și să se încarce rapid. Afacerea ta va avea o identitate online profesională, va fi vizibilă în motoarele de cautare iar tu te vei putea concentra pe servirea clienților și dezvoltarea afacerii.


Clienti multumiti

Imbunatatire trafic

Cresteri vanzari

Mentenanta Woddpress

Tot timpul în formă perfectă

Construirea unui site web nu este o sarcină punctuală. Odată lansat site-ul acesta necesită atenție deoarece tehnologia avansează rapid. Un site web care să funcționeze în parametri optimi trebuie să fie întreținut de către persoane specializate. E nevoie de update-uri, actualizare a conținutului și optimizări. Vă vom asigura că platforma dvs. tehnică respectă standardele WordPress stabilite și este permanent in cea mai bună formă.

Cele mai bune tehnologii în beneficiul dumneavoastră

Prin noi beneficiați de beneficiile celor mai noi și mai bune tehnologii de pe piață. De ce să riscați să folosiți tehnologii vechi, gratuite sau fără licență? Cu WP Agency economisiți bani și aveți acces complet și garanție de calitate la toate tehnologiile pentru care plătim deja licența.

Dezvoltare web și teme bazate pe framework-ul Divi.
Modul de traducere licențiat în mai multe limbi
Modul pentru îmbunătățirea vitezei de încărcare a paginii
Modulul Yoas SEO, cel mai popular Modul SEO WordPress
Securitate avansată cu Modulul SUCURI
Modul profesional Wordfance
DMCA - protecția conținutului
Modul de backup automat Nu trebuie să vă faceți griji, acum site-ul dvs. este în siguranță
Securitate avansată cu Modulul SUCURI

Intrebari si raspunsuri

Ultimele Proiecte